Despre noi

Înrămare tablouri – comenzi online

 

Casa cu rame – comenzi online vă pune la dispoziție o gamă variată de modele de rame pe stoc

 

Vezi AICI!

 

Cine este „Casa cu Rame – comenzi online”?

 

Casa cu Rame – comenzi online este o companie 100% românească cu următoarele date de contact: Zana Kazo Frames SRL, CUI 40637402, J10/348/2019

Am înființat atelierul de înrămare în anul 2019, după o experiență de 5 ani într-o firmă de materiale de pictură și după ce am aflat de la clienții noștri ce anume își doresc în materie de rame și stiluri.

Utilizăm cele mai noi și precise echipamente de tăiat și îmbinat ramele și avem personal instruit să preia comenzile dumneavoastră și să vă ofere consiliere pentru proiectele de amenjare.

Peste

100 de modele pe stoc

1.000 de clienți mulțumiți

10.000 de produse vândute

 

Ce face „Casa cu Rame  – comenzi online”?

 

Înrămăm la comandă: tablouri, oglinzi, goblenuri, diplome, fotografii, puzzle-uri, medalii, amintiri, etc.

Suntem specializați în înrămarea lucrărilor de artă dar, dacă vrei să pui altceva în ramă, cu siguranță găsim o soluție!

Viziunea

Viziunea noastră este aceea de a ajunge să fim cunoscuți datorită calității produselor noastre și a abordării diferite a acestui domeniu. Nu vrem să fim un simplu atelier de fabricat rame pentru tablouri, vrem să creem o perspectivă nouă asupra acestei afaceri, să aducem echipamente de ultimă generație, să fim inovatori în ceea ce privește serviciile adiacente oferite și fiecare client să revină cel putin o dată la noi. Afacerea noastră se adresează atât persoanelor juridice în cautare de rame pentru amenajarea birourilor sau spațiilor de lucru, galeriilor de artă și artiștilor în cautare de rame potrivite pentru lucrări de artă, cât și persoanelor fizice care doresc înrămarea unor fotografii dragi. Prin calitatea serviciilor oferite și prin atenția la detalii vom aduce un plus de valoare afacerii noastre și ne vom fideliza clienții.

Misiunea

Misiunea nostra este să venim în sprijinul celor care iubesc frumusetea unui tablou și atmosfera pe care o degaja acesta în jur și să contribuim la desavarșirea lui. Sloganul „O ramă de la noi pentru fiecare dintre voi ” va fi o îndatorire pe care o vom îndeplini de fiecare dată când vom fi solicitati. Dorim să ajungem în fiecare casă din Buzău cu lucrările noastre, să fim partenerul pe termen lung al clienților nostri și să fim remarcati datorită calității produselor pe care le fabricăm. Oferim clienților nostri nu doar ramă potrivita ci și servicii conexe de înrămare și transport pentru a construi o relație durabila, bazata pe incredere și profeșionalism.

Obiectivul nostru pe termen scurt este de a produce rame calitative, la standarde inalte, de a transforma astfel orice potential client intr-un client efectiv și de a avea un profit în primul an de minim 20% din valoarea investitiei. Pe termen lung ne dorim să avem parteneriate multiple și diverse cu galerii de arta și firme pentru a asigura continuitatea fluxului de producție și a garanta locurile de munca ale angajaților. Clienții nostri vor sti ca pot apela la noi pentru rame tipice, obisnuite dar mai ales pentru lucrari la comanda, cerinte deosebite sau dimensiuni atipice.

Profesionalism

Ne vom perfecționa în permanență pentru a fi competitivi în fata oricarei provocari.

Inovatie

Dorinta permanență de a impinge limitele cunoasterii este un mijloc de a fi deschis la noi oportunitati pentru crearea de produse cu adevarat diferite, surprinzatoare

Calitate

Atenția la detalii și inalta calitate a produselor noastre va fi preocuparea noastră continua și vom încerca să gașim mereu noi modalitati de a imbunatati ceea ce facem

Satisfactia clientului

Toate actiunile pe care le vom întreprinde vor fi orientate spre oferirea de solutii complete pentru imbunatatirea confortului vizual al fiecarei persoane care apelează la serviciile noastre