Conditii Generale pentru utilizarea site-ului https://casacurame.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

 Informatii administrator magazin online

Site-ul www.casacurame.ro este administrat de catre Zana Kazo Frames SRL cu sediul in localitatea Buzau, strada Unirii, bloc B12, apt. 19, judetul Buzau, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J10/348/2019, Cod de Identificare Fiscala 40637402, Tel. 0733272232, email. contact@casacurame.ro.

Administratorul va ofera accesul in magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Drepturi de autor

Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online www.casacurame.ro, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

Perfectarea contractului la distanta, valabilitate

Odata cu lansarea comenzii de pe magazinul online www.casacurame.ro, cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea.
Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul plasarii comenzii. Comunicarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
Termenii si conditiile magazinului online www.casacurame.ro stau la baza contractului astfel perfectat.
Cumparatorul devine proprietarul marfii dupa confirmarea platii, in cazul platii prin OP sau card respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier cu plata ramburs.

Preturi, modalitati de plata, facturare

Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, includ toate taxele dar nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.
Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.
Pretul produselor din magazinul online www.casacurame.ro poate fi diferit de cel din magazinele fizice.
Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
Pe baza informatiilor detinute de www.casacurame.ro si a celor furnizate  de cumparator va fi emisa o factura pentru bunurile livrate.

 Stocuri

Produsele care apar disponibile in magazinul online sunt pe stoc. Daca doriti sa comandati un produs pentru care apare mentiunea FARA STOC aveti posibilitatea sa faceti o precomanda. Acest lucru poate intarzia livrarea produsului cu maxim 7 zile. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

Garantii

SC. Zana Kazo Frames SRL garanteaza ca produsele livrate sunt conform instructiunilor primite de la cumparator, însotite de factura fiscala si chitanta ( eliberata de administrator sau firma de curierat). Declaram pe proprie raspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viata si sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsele livrate nu pun în pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE ( în conditiile respectarii manipularii, transportului si depozitarii).
Produselor comercializate le este garantata calitatea în conditiile respectarii prescriptiilor de depozitare si transport.
Pentru orice reclamatie sau sesizare va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@casacurame.ro

 Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Politica de retur

În cazul în care achiziționați produse din sectiunile „Produse pe stoc” sau „Tablouri”, conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

În situatia în care achiziționați un produs la comandă, din secțiunea „Produse la comandă” nu beneficiați de dreptul de retragere din contract, conform OUG 34/2014.


Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta sau e-mail. Datele noastre sunt: SC. Zana Kazo Frames SRL, Punct de lucru – Str. Libertății nr. 1, Buzău, 120212, E-mail: contact@casacurame.ro
Telefon: 0733272232
În acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat.
Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, mai putin costurile livrarii si a costurilor suplimentare. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului în care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. Putem amâna rambursarea pâna la data la care primim înapoi produsele sau pâna la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis înapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.
În cazul în care ati receptionat produse în legatura cu contractul, expediati produsele sau înmânati-le direct noua în oricare dintre locatiile afisate pe pagina de Contact a site-ului www.casacurame.ro , fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului.
Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Nu pot fi returnate produsele care:
·      au facut obiectul unei comenzi speciale
·      au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
·      au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (ex: taierea ramelor la dimensiunile dorite de client)
·      prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
·      sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare
Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, întrucât cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute în prezenta sectiune.

Zana Kazo Frames SRL va suporta cheltuielile de retur daca acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).

Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@casacurame.ro

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.
Catre  SC. Zana Kazo Frames SRL, Str. Unirii, bloc B12, ap 19, Buzau, Email: contact@casacurame.ro

Telefon: 0733 272 232
Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din contractul referitor la vânzarea online a urmatoarelor produse : ________________________
Comandate la data __________/ primite la data ____________
Nr. Factura __________
 Numele consumatorului (consumatorilor)
 Adresa consumatorului (consumatorilor)
 Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)
 Data

9. Program de lucru, livrari, termene
O comanda poate fi plasata in orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri in intervalul orar 12-18, exceptand sarbatorile legale.
Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate in aria specificata prin curieri sau ridicate din magazinul fizic situat in Buzau, Strada Libertatii nr 1.
Termenul de livrare pentru produse este de 1-3 zile din momentul confirmarii livrarii, pentru produsele aflate pe stoc si de 7-10 zile pentru cele unde este necesara precomanda.
Livrarile fizice se efectueaza door to door, prin curierat rapid – serviciu externalizat deci independent de administrator. Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii; in acest caz administratorul nu isi asuma nici o raspundere in numele firmelor de curierat.
Administratorul isi asuma responsabilitatea in privinta livrarii produselor comandate de cumparator. Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

 Obligatiile cumparatorului

– sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre entitatea sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzilor;
– sa accepte solutionarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestora printr-un email adresat  administratorului;
– sa accepte TERMENII SI CONDITIILE magazinului odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii.

 Obligatiile vanzatorului

-sa puna la dispozitia utilizatorilor gratuit informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale. Continutul publicat in  magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor afisate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori. Imaginile produselor sunt afisate cu titlu de prezentare. In functie de lotul in care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
– sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
– sa livreze produsele in cel mult 30 zile de la confirmarea livrarii, daca acestea sunt in stoc;
– sa utilizeze datele personale colectate de la clienti/utilizatori in concordanta cu sectiunea `Confidentialitate`, parte integranta  din TERMENI SI CONDITII.